Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada yangın simultane kullanılan bir güvenlik önlemidir. Ekseriyetle yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Birşunca yangın bapsı modelinin bucak aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın bapsı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, tezyinî yangın kapıları, ölçünlü yangın bapları kabilinden modeller bile bulunuyor.

Yangın Bapsı Ne Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedili bir durumda insanların yumuşak bir itmesi ile içeriden hariçya doğruca açılmaktadır.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Tütün ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sebebiyle evgin durumlarda binanızın eminğini katkısızlayabilirsiniz.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müteallik her detaya bileğindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

1 mm yahut elan kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakılırsa çok henüz çok ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabilinden yükselmekı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve anlatım ile belirlenir.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi yazıırlamasına izin verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız havza kabilinden) ve size vüruttirilmiş ve daha zatî özellikler sağlamlar. Bu da siteyi kullanırken elan yeğin bir deneyim evetşamanızı sağlamlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en amelî fiyat politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrolör şeşna yangın kapısı tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanılamar.

Kattaki konutların her birinin karıninden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması lüzumlu bileğildir.

Asayiş: Ivedili çışitaa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına ehil olmamalıdır. Acil durumlarda bapların her an yalınlık olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın düzenli testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile müteallik araştırı ihya çkızılışmalarımız vardır. 

Bu doğrultuda büyüklük bile görev veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine yönlü bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Report this wiki page